iszlám és politika

Manyasz Róbert Kázmér blogja

Balkáni anzixok 2

2017. október 23. 19:31 - politics&islam

 

Sultan hoşgeldiniz!

Ilyen transzparensek is maradtak. Így aztán igazán nem mondható, hogy az előbbi poszt túlzás volt. Sőt. Olyan is volt: "Osman torunlar". Ami annyit tesz "oszmán-unokák". Reneszánsz ez a javából.

És, miként az anavatan-ban manapság szokás, tacepaókon ment a gülenisták kemény ekézése is. Ami igencsak pikáns.

Tekintve, hogy a "sajnálatos júliusi eseményekig", azaz a tavalyi puccs-vagy-miig a balkáni török társadalmi-kulturális-oktatási jelenlét gyakorlatilag a Fethullah Gülen-hez köthető nemzetközi hálózat itteni filiáléiban testesült meg. Ezek szervezték az ösztöndíjakat, ifjúsági klubbokat, segély-osztást stb.

A nagy nyári fordulat után ezek vagy megszüntek vagy átcsatornázódtak a török állami intézményhálózatba. Most az egykori gülenista intézmények Ankara ruhájában lejtik tovább csábtáncukat

Az itteni közönség szájtáti ámulatára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://islampolitics.blog.hu/api/trackback/id/tr6513060562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása